Bak ve Alim ziyaretlerinde, seçim çalışmaları hakkında ilçe başkanlarından bilgiler aldı. Belediye meclis üyeleri ve il genel meclisi üyeleriyle ve adaylarıyla da görüşen Bak ve Alim, tam kadro 7 gün 24 saat teyakkuzda olduklarını söylediler.

Alim yapmış olduğu açıklamada, "AK Parti teşkilatları olarak bizim en önemli özelliklerimizden bir tanesi sürekli sahada olmamızdır. Bunun avantajlarını da seçim zamanları özellikle hissediyoruz. Sürekli sahada olmanın verdiği bilgi birikim ve tecrübe ile birlikte çalışmalarımızı daha verimli yürütüyoruz. Bugün de ilçe teşkilatlarımızla bir araya gelerek çalışmaları hakkında bilgiler aldık. AK Parti Rize teşkilatları olarak tüm teşkilat kademelerimizle son derece titiz bir şekilde çalışmalarımızı yürütüyoruz. Cumhurbaşkanımızın memleketi olan Rize'de ona yakışır bir sonuç almak için gece gündüz demeden çalışıyoruz." dedi.

Bak ise, "Bilindiği üzere NATO Parlamenter Asamblesi Türk Grubu Başkanı olarak yurtdışında çeşitli toplantılara katıldık. Bu toplantıların hemen ertesinde Rize'ye gelerek çalışmalarımıza başladık. Bütün ilçelerimiz ve beldelerimizle bir bütün olarak 31 Mart yerel seçimlerine Cumhurbaşkanımız'ın memleketine yakışır bir sonuç almak için var gücümüzle çalışacağız. Teşkilatlarımızda olan heyecan çok güzel, bu olumlu havayla birlikte hız kesmeden yolumuza devam etmek istiyoruz" diye konuştu.

Bak ve Alim, Kalkandere'de 15 Temmuz şehidi Fikret Metin ÖZTÜRK'ün annesi Hanume ÖZTÜRK'ün cenaze namazına katılarak merhumenin ailesi ve yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dilediler.

Editör: TE Bilisim