Güneysu ilçe başkanlığı 31 Mart 2019'da yapılacak yerel seçimlerde, AK Parti Güneysu'dan belediye başkan adayı, il genel meclis ve belediye meclis üyesi adaylarını düzenlenen törenle tanıttı.

Güneysu Kaptan Ahmet Erdoğan İmam Hatip Lisesi konferans salonunda düzenlenen tanıtım toplantısına AK Parti Rize İl başkanı İshak Alim, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Ahmet Minder, İlçe başkanı Mehmet Akif Karslı, Belediye Başkanı Halil Turan, eski ilçe başkanları, MHP Güneysu ilçe başkanı Ahmet Baş, teşkilat mensupları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Salonun hınca hınç dolduğu toplantının açılış konuşmasını ilçe başkanı Mehmet Akif Karslı yaptı. Karslı Cumhurbaşkanın ana baba ocağı olan Güneysu olarak kendilerine yakışan bir sonucu almak için çalışacaklarını belirterek, "31 Mart akşamı sayın cumhurbaşkanımızın ilk soracağı yer Güneysu'dur. Bunun içindir ki bizim üzerimize düşen görev 31 Mart akşamı birinciliği elde etmektir. Bu hedefle yola çıktık ve gece gündüz demeden çalışıp hedefimize ulaşacağız." dedi.

İl başkanı İshak Alim ise yaptığı konuşmada, "Cumhurbaşkanımızın ilçesi olan Güneysu'da aslında çok şey konuşmaya gerek yok. Bağrından bir dünya lideri çıkaran bir ilçe olarak Güneysu 31 Martta üzerine düşen sorumluluğun bilincindendir. Ve bu doğrultuda kendine yakışır bir sonucu alacağından şüphe duymamaktayız. Biliyorsunuz cumhurbaşkanımız gönül belediyeciliğinden söz ediyor. Bizlerde bu doğrultuda Gönüller yaparak, gönüllere köprüler kurarak yolumuza devam edeceğiz. Güneysu'da en iyi sonucu almak için çalışacağız. Güneysu'ya yakışan Türkiye birinciliğidir. Milliyetçi Hareket Partisi'de cumhur ittifakına yakışır bir şekilde birlikteliklerini sergilemişlerdir. Buradan bir kez daha Milliyetçi Hareket Partisine teşekkürlerimi iletiyorum. Dolaysıyla Güneysu'da Cumhurbaşkanımızın ilçesine yakışır bir şekilde Türkiye birinciliğini elde etmemiz gerekiyor." dedi.

Protokol konuşmalarının ardından belediye başkan adayı, il genel meclis ve belediye meclis üyesi adayları tek tek sahneye çağrılarak tanıtıldı. Ardından toplu fotoğraf çekimi gerçekleştirildi.

Editör: TE Bilisim