Ardeşen Belediye Konferans salonunda düzenlenen programa Ev sahibi Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin, El Ele Konfederasyon Berlin Başkanı Tülay Demircan Koyuncu, AK Parti Ardeşen İlçe Başkanı Mustafa Terzi, AK Parti Ardeşen Belediye Başkan Adayı Avni Kahya, Daire Müdürler, STK temsilcileri, davetli ve Engelli yakınları katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan program El Ele Konfederasyon Berlin Başkanı Tülay Demircan Koyuncu ve ev sahibi Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin'in konuşmasıyla devam etti. Düzenlenen programda ihtiyaç sahiplerine Akülü ve Manüel Engelli araçları, Engelli Banyo Asansörü, Rolato ve engelli materyalleri dağıtıldı.

Başkan Gültekin düzenlenen program sonrası şunları kaydetti; "Yaşama sevinciyle tutunan kardeşlerimizin her daim yanındayız. Bu manada Ardeşen Belediyesi olarak ev sahipliğini yaptığımız ve El Ele Avrupa Engelliler ve Yaşlılara Yardım Konfederasyonunun katkıları ile ihtiyaçlı olan vatandaşlarımıza Engelli araç dağıtım törenimizi tamamladık. Katkısı olan başta Almanya Berlin Başkanımız Tülay DEMİRCAN KOYUNCU hanfendiye ve tüm yardım sever dostlarımıza teşekkür ederken törene katılan AK Parti İlçe Başkanım Mustafa TERZİ, AK Parti Ardeşen Belediye Başkan Adayım Avni KAHYA, Kamu Kurum Müdürlerim, Ardeşen Kent Konseyi Başkanım Ayşe ER ve Yönetim Kurulu Üyelerime, Ankara, Antalya, Kayseri ve Adıyaman'dan gelen misafirlerimize, Ardeşen Engelli Edeneği Üyelerime ve katılımcılarımıza teşekkür ederim. Bu manada; Ailemizde, çevremizde ve toplumumuzda bizlerle olan Engelli kardeşlerimize engel olmayalım, yaşamlarını kolaylaştıralım. Unutmayalım ki hepimiz her an potansiyel bir ENGELLİ adayıyız."Diye konuştu.

Editör: TE Bilisim