Çaykur Rizespor basın Sözcüsü Hasan Yavuz Bakır, Pazar günü oynanacak olan Başakşehir maçında İstanbul' da yaşayan Rizelilerin desteği ile maçı kazanarak ligde serilerine devam edeceklerini belirterek, Takımın gücü ile taraftarımızın gücü birleştiğinde Çaykur Rizespor' un bileğini kimse bükemez. İstanbul' da bulunan Rizelilerden Başakşehir maçında bizi yalnız bırakmamalarını istiyoruz. Taraftarımız stada gelerek 90 dakika bizi desteklemelerini istiyoruz" dedi.

Çaykur Rizespor Basın Sözcüsü Hasan Yavuz Bakır ligin son haftalarında her takımın her takımı yenebileceğini kaydederek, "Son 6 haftada zorlu ekiplerle oynayacağız. Şampiyonluk yolunda mücadele eden Başakşehir, Sivasspor, Ankaragücü, Galatasaray, Aytemiz Alanya ve Trabzonspor ile oynayacağız. Her maça birer final gözüyle bakıp, maç maç gideceğiz. İlk maçımız Başakşehir maçı olduğu için ilk hedefimiz Başakşehir maçını alıp serimizi devam ettireceğiz" dedi.

Çaykur Rizespor Basın Sözcüsü Hasan Yavuz Bakır, Başakşehir maçının çok zor geçeceğini ifade ederek, "Rakibimiz süper ligde şampiyonluğa oynayan ve şu anda lider olan bir takım. Gücünü biliyoruz. Bizde sahaya çıkıp haddimizi bilerek kendi oyunumuzu oynayıp sahadan galip gelmeye çalışacağız. Rakibimiz bizim maça stres ile çıkacak. Galatasaray ile puan farkının kapanmasını istemeyecek. Bu da onlar üzerinde büyük bir stres yaratacaktır. Bu stresten faydalanacağız" dedi.

Çaykur Rizespor Basın Sözcüsü Hasan Yavuz Bakır, son 6 maçın çok önemli olduğunu kaydederek, Sezon sonu olarak kendimize ilk beş hedefi koyduk. Şu an 8. Sıradayız. Önümüzde zorlu maçları kayıpsız aşarsak ilk beşin içinde kesin oluruz. Biz kalan maçlarımıza bu inançla çıkıp maçları lehimize çevirmeye çalışacağız. Kalan maçlarımızdan en az 15-16 puan koparmamız gerekiyor" dedi.

Editör: TE Bilisim