Balcı, "Göreve başladığımız yıl olan 2014 yılındaki heyecanımızla kolları sıvadık. Yaptıklarımızı ve vizyonumuzu vatandaşlarımıza anlatıyoruz. İnşallah 31 Mart seçimlerinden zaferle çıkacağız" dedi.

MURADİYE'Yİ TURİZM MERKEZİ HALİNE GETİRECEĞİZ

"Yapmış olduğumuz projelerimizde Muradiye'mizi vatandaşlarımızın günlük gelip ziyaret edebilecekleri bir yer haline getirmeyi planlıyoruz. Işıklandırmalarıyla ve sosyal donatı alanlarıyla birlikte beldemizi ziyaret eden vatandaşlarımızın hoşça vakit geçirebileceği çalışmalarımız var"

ASFAT VE BETON YOL ÇALIŞMALARINDA REKOR

"5 yılda beldemiz için rekor sayılan rakamlarda çalışmalar yaptık. 5 yılda yollarımızda 14 bin ton asfalt, 26 bin metreküp de beton kullandık. Rakamlara bakıldığında hizmet performansımızın tam 5 katını kullandık. Çalışmaların peşini bırakmadık, takip ettik. AK Parti belediyesi olmanın avantajını sonuna kadar kullandık."

MURADİYE MERKEZ'DE MEYDAN PROJESİ

"Merkez camimizin yanında bir meydan ve küçük esnaf çarşısı projemiz var. Kamulaştırma aşamaları bitmek üzeredir. İçerisinde 10 adet dükkan olacaktır."

MURADİYE'YE MİLLET BAHÇESİ

"Etkinlik alanı, spor tesisleri ve millet bahçesinden oluşan bir projemiz var. En büyük vizyon projemiz budur. İçerisinde Açıkhava amfi tiyatro da olacaktır. Şuanda 3'te 1'lik bölümünü tamamlamış durumdayız. Bu yıl içerisinde kamulaştırmasına başlayacağız."

Editör: TE Bilisim