Başkan Kasap, mesajında şu ifadelere yer verdi:

 

“Gazi Mustafa Kemal Atatürk, saygın bir lider ve komutan olarak, ecdadımızın yadigârı olan vatan topraklarının savunulmasında, milletimizin istiklale kavuşma mücadelesinde önderlik yapmıştır. Cumhuriyetimizi bu toprakların tüm renklerini kaynaştırarak inşa eden Mustafa Kemal Atatürk, milletimizi müşterek bir ideal etrafında birleştirmeyi başarmış, Türkiye'nin bağımsızlığı ülküsünü benimsemiştir.

 

Bizler de Türkiye’nin istikrar ve güven içinde büyümesi, demokrasimizin standartlarının yükselmesi ve Cumhuriyetimizin güçlenmesi için yılmadan, yorulmadan çalışmayı sürdüreceğiz. Aziz milletimiz tüm zorlu koşullara rağmen geleceğine ve iradesine sahip çıkacak azim ve kararlılığa sahiptir.

 

Bu düşüncelerle, milletimizi müşterek bir ideal etrafında birleştirmeyi başarmış, Türkiye’nin bağımsızlığı ülküsünü benimsemiş olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete irtihalinin 80. yıl dönümünde saygıyla yâd ediyorum. Vatanımız uğruna fedakârca şehit ve gazi olan tüm kahramanlarımızı rahmet ve minnetle anıyorum.” 

Editör: TE Bilisim