Süper Lig'de yarın Antalyaspor'u ağırlayacak Çaykur Rizespor'un Teknik Direktörü Okan Buruk bu maçı da kazanmak istediklerini söyledi. Buruk, idman öncesi düzenlediği basın toplantısında, ikinci yarıya üç maçta üç galibiyet alarak çok iyi başladıklarını belirterek, "Kazanarak ilerlemeye devam etmek istiyoruz. Bu süreçte yeni oyuncuların takıma kısa sürede adapte olması en büyük sevincimiz" dedi.

Buruk, artık kaliteli ve alternatif bir kadroya artık sahip olduklarını ifade ederek, "Bu bizim işimizi zorlaştırıyor ama bu güzel bir zorluk. Uzun lig maratonunda her oyuncuya ihtiyacımız olacak" dedi. Antalyaspor'un özellikle ilk yarıda çok iyi bir grafik yakaladığını söleyen Buruk, "İkinci yarıda üç haftalık başlangıçları iyi değil ama çok değerli oyunculara sahipler. Çok başarılı bir teknik direktörleri var. İç sahada çok zorlu bir maç bizi bekliyor" dedi.

Türkiye'nin her yerindeki Rizelilerin takıma inanılmaz sahip çıktığını belirten Buruk, "Camianın yanımızda olması psikolojik anlamda bizleri güçlendirdi. İç ve dış sahada takımlarını destekliyorlar. Bunun Antalyaspor maçında da devam etmesini istiyoruz. Burada çok iyi bir takım, yönetici, taraftar birlikteliği yakaladık. Bunu da kazanarak sahaya yansıtmaya başladık. Antalyaspor karşısında kazanıp sevineceğimiz bir maç hayal ediyoruz. İnşallah istediğimiz gibi olur" dedi.

Editör: TE Bilisim