Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Okan Buruk üst üste alınan galibiyetlerden sonra camianın daha fazla beklenti içine girdiğini kaydederek, "İlk yarıda 12 puanla 18. Sırada bitirdik. Devre arası transferinde kaliteli oyuncular aramıza katıldı. Gelen oyuncular takıma çabuk adapte oldu. Ardından da üst üste galibiyetler aldık. İkinci yarıda 6 maçta 5 galibiyet bir beraberlik aldık. Şuan puanımız 28 oldu. Artık camia bizden sürekli başarı bekliyor. Elimizdeki kadro ile camianın beklentisine cevap verebileceğimizi düşünüyorum" dedi.

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Okan Buruk, kalan 11 maça final gözüyle baktıklarını ifade ederek, " Kalan maçlarımızın 6 sını içerde oynayacağız. İçerdeki maçlarımızda puan kaybı yaşamak istemiyoruz. Deplasman maçlarımızda da en fazla 2-3 maçta puan kaybı yaşayabiliriz. Hedefimiz ligi ilk onun içinde bitirmektir" dedi.

Hafta sonu Fenerbahçe ile oynayacaklarını kaydeden Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Okan Buruk, "Ben Rizespor' un başında ilk Fenerbahçe maçına çıkmıştım ve o maçı 3-0 kazanmıştık. Şimdi tekrar Fenerbahçe ile oynuyoruz. Rakibimiz ligde alt sıralarda olsa bile güçlü bir ekip, ama yenilmeyecek bir takım değildir. Fenerbahçe çok gol yiyen, defansta hatalar yapan bir ekiptir. Bu hatalarından faydalanacağımıza inanıyorum" dedi.

Editör: TE Bilisim