Programa AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Rize Milletvekili Hayati Yazıcı, AK Parti Rize İl Başkanı İshak Alim, AK Parti Rize Eski Milletvekilleri Nusret Bayraktar ve Hikmet Ayar, AK Parti Çayeli İlçe Başkanı İshak Karahan, AK Parti Çayeli Belediye Başkan Adayı Mustafa Baltacı, Madenli Belediye Başkanı ve Adayı Necip Yazıcı, Büyükköy Belediye Başkanı ve Adayı Hamza Saruhan, ilçe ve belde belediye meclis üyeleri adayları, il genel meclis üyesi adayları ve Çayeli Belediye Başkanı Atilla Esmen katıldı.


Yazıcı programda yapmış olduğu konuşmada, "Biz sizinle birlikte yola çıktık, sizinle birlikte yürüyen kadrolarız. Milletin kadirşinaslığını hiçbir zaman unutmadık. Hep sizinle birlikte yürüdük. Yereldeki ve merkezi hükümetteki kadrolarımız yüzümüzü kızartacak hiçbir iş yapmadı." dedi.


İl Başkanı Alim ise konuşmasında, "31 Mart'a 18 belediyemizde de elde edeceğimiz zaferi 2024 yılında kutlayacağız. 5 yıl boyunca icra ettiğimiz hizmetlerin zaferini görev süresinin sonunda yaşayacağız." diye konuştu.


Programın ardından seçim irtibat bürolarının açılışı gerçekleştirilerek, ilçe merkezinde esnaf ziyareti yapıldı.

Editör: TE Bilisim