Rize Merkez Belediye Başkan adayı Ayhan AKYÜZ seçim çalışmalarına Şube Müdürlüğünden Emekli olduğu ÇAYKUR Genel Müdürlüğünü ziyaret ederek başladı.


İlk önce Çaykur Genel Müdür Vekili Yusuf Ziya ALİM ve ardından Genel Müdürlükte çalışan tüm personel ziyaret edildi.


Ziyaretle ilgili açıklama yapan Rize Belediye Başkan adayı Ayhan AKYÜZ " Seçim çalışmalarıma şube müdürü olarak emekli olduğum Çaykur Genel Müdürlüğünü ziyaret ederek başladım. Bu arada uzun süre birlikte çalıştığım arkadaşlarımı da ziyaret ederek gönül dostluklarımızı tazelemiş olduk. Ayrıca Kuruma yeni gele arkadaşlarımıza da Çaykur'da görev yapmanın onuru ve saygınlığı içinde çalışmalarında başarılar diledim. Çalışmalarımıza başladık. Aslında çok daha önce başlamıştık.Şimdi saha çalışmalarımıza başladık. Amacımız ve hedefimiz belli Huzurlu ve Bereketli ve Geleceğe güvenle bakan Rize. Bizim için Belediyecilik Vatandaşlarımızın Sorunlarına Derman olacak çalışmaları yapmak demektir. ÇAYKUR bölgemizin ve en önemli kurumu ve olmazsa olmazıdır. Bizim Belediye Başkanlığımızda ÇAYKUR , Belediye yönetiminde söz ve karar yetkisi olacak şekilde yer alacaktır. Çaykur'a sahip çıkacağız, Özelleştirilmesinin önündeki en büyük engel olacağız. Rize Belediyesi ve ÇAYKUR , diğer ekonomik ve sosyal güç ve yapılarla birlikte RİZE'nin ekonomik ve sosyal yönden gelişmesinin en önemli güçleri olacaktır."


Rize Belediye Başkan adayı Ayhan AKYÜZ'ün Çaykur Genel Müdürlüğü ziyaretine CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz,Merkez İlçe Başkanı Necati Topaloğlu,İl Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Çiftçi , Belediye Meclis Üye adayları Nurten Çemberci ve Kadir Öztürk'de katıldılar...

Editör: TE Bilisim