Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin 2014 yerel seçimlerin ardından göreve geldiği Ardeşen Belediye Başkanlığı görevinde 5 yılı geride bırakıyor. Bu anada Ardeşen Mahalle Muhtarları ile periyodik şekilde her ay toplanıp durum değerlendirmesi yapıp çalışmaların ve hizmetlerin vatandaşa eşit dağılımıyla ilgili bilgi alış verişinde bulunmaya devam ediyor.

Şubat ayı toplantısını Ardeşen Belediye Sahil Çay Bahçesinde yapan Başkan Gültekin'in Muhtarlara Birde Sürprizi vardı. Başkan Gültekin her bir muhtara üzerinde kendi adının yazılı olan Plaket Saat ve içerisinde eşofman olan spor çantası hediye etti.

Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin Toplantıyla ilgili şunları söyledi: "Güzel İlçemiz Ardeşen'de 2014 Yılında seçilerek Şehrül-Emin olarak göreve geldiğimiz gün itibariyle şehrimizin imarından, turizmine, çöpünden, suyuna, çevre düzenlemesinden, kültürüne kısacası vatandaşımızın refahına kadar Belediye Meclis Üyelerim başta olmakla birlikte birim müdürlerim ve çalışanlarımdan ayrı tutmadığım ve her daim mesai arkadaşı olarak atfettiğim kıymetli muhtarlarımla Şubat ayı toplantımızı Belediye Başkan Yardımcım İbrahim YILDIRTAN, Meclis Üyelerim Mahmut ÖZYANIK ve Cihan TERBIYIK ile birlikte gerçekleştirdik. Hizmetkarı olduğumuz İlçemiz için yaptığımız çalışmalar ve hayat bulan projeleri değerlendirdik. Toplantı sonunda her bir muhtarımıza hizmetlerinden dolayı çam sakızı çoban armağanı hediyelerimiz oldu. Biz onlardan razı olduk, Yüce Yaradan da Onlardan razı olsun." Şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim