31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerine iki hafta kadar bir süre kala Saadet Partisi Rize Belediye Başkan Adayı Av. Muhammet Kaçar ziyaretlerine son sürat devam ediyor.

Esnaf, ev ve hastane ziyaretleri yapan Kaçar, Rizelilerle samimi sohbetler gerçekleştiriyor.

Kaçar; "Topluma hizmet etmenin, doğruyu yüceltmenin, hakkı üstün tutmanın erdemini belediyelerde hakim kılmanın gerekliliğine inanıyoruz." diyen Kaçar, "Belediye yönetim anlayışımızın temelini katılımcı, şeffaf ve liyakate dayanan bir bakış açısı oluşturmaktadır. Biz birlikte yönetmenin erdemli bir çaba olduğuna inanıyoruz. Güven toplumunu inşa etmenin en temel belirleyicisi yönetime duyulan güvendir. Bir şehirde yönetime güven duyulmuyorsa toplumsal ilişkilere de bu güvensizliğin yansıması kaçınılmazdır. Bu sebeple yönetim anlayışını güven kavramının üzerine oturtan bir belediyecilik anlayışını hakim kılacağız." dedi.

Belediye meclisinin daha aktif bir katılım sağlaması gerektiğini vurgulayan Av. Muhammet Kaçar, "Belediye Meclisi'nin yanı sıra, Rize'nin geleceğini şekillendiren uygulamalara karar verilmeden önce yasalarla çerçevesi çizilmiş oda ve birliklerin karar alma süreçlerine aktif katılımlarını sağlayacağız. Şehrimizin geleceği için faaliyet gösteren her kademedeki Sivil Toplum Kuruluşları'nın ve mahalle muhtarlarımızın görüş ve önerilerini dikkate alarak çok yönlü bir katılım mekanizması oluşturacağız." diye ekledi.

Editör: TE Bilisim