Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında Çaykur Rizespor, deplasmanda Fenerbahçe'yle karşı karşıya geldi. Maçın büyük bölümünü 10 kişi sürdüren Çaykur Rizespor talihsiz bir şekilde 3-2 yenildi.

Maçın henüz 3. dakikasında Melnjak'ın gölü ile öne geçen Çaykur Rizespor için hakem kabusu bundan sonra başladı.

Maçın 20. dakikasında auta giden topta maçın hakemş kornere hükmetti. Köşe vuruşunda arka direkte topla buluşan Serdar, topu ağlarla buluşturdu ve maçın skorunu 1-1'e getirdi.

Maç boyunca ikili mücadelelerde tercih hakkını Fenerbahçe lehine kullanan Halil Umut Meler; Moroziuk'un her iki pozisyonunda da çok rahat elini cebine götürdü. Çaykur Rizespor'un sol beki, ikinci sarı karttan kırmızı kart gördü ve takımını 10 kişi bıraktı.

Volkan Demirel'in ceza alanı dışında elle müdahale ettiği topa Çaykur Rizesporlu oyuncuların tüm itirazlarına rağmen içerde diyen ve var'a gitme gereği bile duymayan maçın hakemi böylelikle kırmızı kartı da pas geçti.

Son olarak Duran topta pariz ofsatta olan Serdar Aziz, Abdullah ile yaşadığı ikili mücadelenin ardından yerde kaldı ve hakem penaltı noktasını işaret etti. Bu pozisyonda ofsatı da es geçen Hakem Umut Meler 3 puanı altın tepsi ile Fernerbahçeye sundu.

Editör: TE Bilisim