Çaykur Rizespor Kulübü Başkanı Hasan Kartal üst üste gelen zaferlerden sonra hem kendisinin hem de camianın moralinin düzeldiğini kaydederek, "İlk yarıda büyük sıkıntılar çekmiştik. Devre arasında Okan Buruk Hoca ile oturup takımı nasıl ayağa kaldırırız planını yaptık. Hocamızın verdiği listedeki tüm oyuncuları aldık. Sadece çok istediğimiz halde bir golcü alamadık. Gol yükünü sadece Vedat' ın çekmesi onu yoruyor. Vedat makine değil bazen dinlenmesi gerekir. Golcü transfer edemediğimiz için Vedat' ın sakatlanmaması için dua ediyorum" bazen" dedi.

Çaykur Rizespor Kulübü Başkanı Hasan Kartal, devre arasında alınan oyuncuların erken uyum sağlamasıyla başarıyı yakaladıklarını kaydederek, "Transfer ettiğimiz yedi oyuncu da takıma erken uyum sağladı. Bu durum art arda galip gelmemizi sağladı. Artık ilk yarıdaki gibi kolay gol yiyen bir takım değiliz. Her maça goller atabiliyoruz. Şimdi önümüzde belki de sezonun en zor maçını Fenerbahçe ile oynayacağız. Rakibimizin durumu malum, bizimde bir başarı trendi yakalamışız. Biz Fenerbahçe' yi yenersek orada bazı taşlar oynayabilir. Bu nedenle bizimle oynayacakları maça ölüm kalım maçı olarak bakıyorlar. Bu nedenle çok zor olacak" dedi.

Çaykur Rizespor Kulübü başkanı Hasan Kartal 6 maçta 5 galibiyet ve bir beraberlik almalarının bütün futbol otoriterlerini şaşırttığını kaydederek, "Bazı dostlarımız bu teknik kadro ile bu oyuncularla sezona başlamış olsaydınız, ligi şampiyon olarak bitirirdiniz diyorlar. Evet, sezona bu oyuncularla başlasaydık belki şampiyon olamazdık ama UEFA kupasına gidebilirdik. Ama her şey bitmemiş. Her maçta hedeflediğimiz puanları alırsak o da olabilir" dedi.

Editör: TE Bilisim