AK Parti Rize Belediye Başkan Adayı Rahmi Metin, 31 Mart yerel seçim çalışmaları kapsamında esnaf ve vatandaş ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor.

Gün boyunca Fener mahallesinde esnafı ve vatandaşları ziyaret eden Metin, çocuklara hediyeler dağıttı, vatandaşlarla sohbet edip, esnafın taleplerini dinledi. Metin, günün sonunda ise mahallede bulunan bir kafede Merkez İlçe Teşkilatının düzenlemiş olduğu toplantıya katıldı, sohbet havasında geçen toplantıdan mahalleli çok memnun oldu.

Belediye Başkan Adayı Metin'e Merkez İlçe Başkanı Fatih Mehmet Köse ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri eşlik etti.

"BELEDİYECİLİK DEMEK "PLAN" DEMEKTİR"

Metin, "Belediyecilik demek `Plan` demektir. Ondan sonra proje ve uygulama gelir. Şehir planları çok önemlidir. O planlardan hiç taviz vermeden yürümemiz, şehrimizde bugün yaşayan bizlerle beraber gelecek kuşaklarımız için büyük önem arz etmektedir. Sürdürülebilir şehirleşme adına; ulaşımıyla, ışıklandırmasıyla, sosyal donatı alanlarıyla, teknolojik entegrasyonuyla şehrimizi bir bütün halinde hep beraber geliştireceğiz." dedi.

"300 BİN NÜFUSA GÖRE PLANLAMA YAPACAĞIZ"

Metin, "Şehrimizin nüfusu yaklaşık 200 bin, 300 bin olursa ne yapacağız? Bizim ilk etapta, günlük işlerimizin yanında yapacağımız işlerimizden bir tanesi, şehrimizin 300 binlik planının ön plana getirilmesi olacaktır." diye konuştu.

Metin'in belirlenen programlar dahilinde, kamu kurumları, sivil toplum kuruluşları, mahalle ve esnaf ziyaretlerine ara verilmeden devam edeceği belirtildi.

Editör: TE Bilisim