Milletvekili Avcı, beraberindeki Merkez ilçe başkanı Fatih Mehmet Köse ile birlikte Rize Merkezdeki pazar yeri esnafını ziyaret ederek görüş, öneri ve talepleri dinledi.

Milletvekili Avcı, genel ve yerel konularda vatandaşlarla sohbetler ederek sorularını cevapladı. Milletvekili Avcı, hem TBMM hem de Teşkilat Başkan Yardımcılığı görevindeki yoğun çalışmaları arasında fırsat buldukça Rize'ye gelerek hemşerileriyle bir arada olmaya çalıştığını belirterek, "Bildiğiniz üzere yerel seçim çalışmaları dolayısıyla yoğun bir tempo ile çalışmaktayız. Teşkilat Başkan Yardımcısı olarak 18 il 197 ilçe ile ilgili çalışmalarımızı Genel Merkezimizde sürdürüyoruz. Ankara'da hem Meclis çalışmaları hem de Genel Merkezimizde ki görevimiz itibariyle yoğun bir gündem içindeyiz. Bu yoğunluk arasında bulduğumuz her fırsatta hemşerilerimizle bir arada olmaya çalışıyoruz. Onlarla hasbihal olup hasret gideriyoruz. Bugün de Rize'deki Pazar yeri esnafımızı ziyaret ettik. Onların sorunlarını ve taleplerini dinledik. Hemşerilerimizle bir arada olmak bize ayrı bir enerji ve motivasyon sağlıyor. Liderimiz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'dan aldığımız siyasi ahlak gereği vatandaşımızın dertleriyle dertlenmeyi sevinçleriyle sevinmeyi kendimize düstur edinmişiz. Hemşerilerimize gerek Rize'de gerek Ankara'da her zaman kapımız açık. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da onların arasında olmaya onlarla birlikte yürümeye devam edeceğiz." dedi.

Esnaflar ise Milletvekili Avcı'nın ziyaretinden dolayı memnuniyetlerini dile getirerek, "Sorunlarımızı ve taleplerimizi kendisine iletme imkanı bulduk kendisine teşekkür ederiz." dediler.

Editör: TE Bilisim