Günün erken saatlerinden itibaren Eminettin mahallesi ve Devlet Hastanesi civarındaki esnafı tek tek ziyaret eden Metin, öğleden sonra ise belediye ve merkez özel idare binası etrafında bulunan esnaflara konuk oldu.

Her yaştan ve her kesimden vatandaşın sevgisini kazanan Metin, yönetim anlayışının temelinde insana dokunmak, sevgi ve hoşgörü olduğunu vurguladı.

Gün sonunda Eminettin mahallesi sakinleriyle bir sohbet programı gerçekleştiren Metin, Muhtar Muhammet İpek ve vatandaşlardan bilgiler aldı.

Büyük ve küçük fark etmeksizin yapılacak bütün çalışmaları uzlaşı içerisinde yürüteceklerini belirten Metin, "Şehrimizde yaşayan her yaştan, her kesimden vatandaşlarımızın görüşleri bizim için hayati derecede önemlidir. Büyük veya küçük ölçekli bütün proje veya çalışmamızda vatandaşlarımızın görüşlerini alarak ilerleyeceğiz. Bir işin başarılı olması halkımızın desteğiyle mümkündür." dedi.

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Fatih Mehmet Köse ve yönetim kurulu üyelerinin de ziyaretlerde eşlik ettiği Başkan Adayı Metin'in seçim çalışmalarına ara vermeden devam edeceği belirtildi.Bağlantı

Editör: TE Bilisim