Belediye Başkanlığımız tarafından 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi olarak istihdam edilmek üzere, Mahalli İdarelere İlk Defa Atanacaklara Dair Sınav ve Atama Yönetmeliği hükümlerine göre 23/01/2019 tarih ve saat 10:00 da Rize Belediyesi Meclis Salonunda Bandocu alımı sözlü sınavı gerçekleştirilmiş olup; aynı yönetmeliğin 12. Maddesi 5. Bendine istinaden 1 asıl ve 1 yedek aday belirlenerek aşağıda ilan edilmiştir.



Asıl aday atanmak istediğine dair dilekçesini 28/01/2019 - 30/01/2019 tarihleri arasında İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğüne teslim edecektir. Atamaya esas teşkil edecek belgeleri başvuru esnasında teslim alındığından herhangi bir belge eklemeleri gerekmemektedir.



Asıl başarı listesinde yer alan aday ;süresi içinde başvurmaz veya görevine başlamasına engel bir durum tespit edilirse bu adayın yerine yedek başarı listesindeki aday çağrılacaktır.



Adayların gerçeğe aykırı veya eksik beyanda bulunduğunun sonradan tespit edilmesi ve Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırmasının olumsuz çıkması halinde, bütün iş ve işlemleri iptal edilecektir. Aday bu konuda hiçbir hak iddia etmeyeceğini kabul ve taahhüt eder. Ayrıca bu kişiler hakkında Türk Ceza Kanunu'nun hükümleri uygulanmak üzere Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunulacaktır.

Editör: TE Bilisim