Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Okan Buruk, ligde hedef büyüttüklerini ifade ederek, "Hedefimizi gerçekleştirmek için Başakşehir'i yenmemiz gerekiyor. Göztepe karşısında aldığımız galibiyetin bir önemi olabilmesi için Başakşehir' i yenip yolumuza devam etmemiz gerekiyor. Zor olduğunun farkındayız ama imkansız olmadığını da biliyoruz. Bu güne kadar çok zor maçlardan alnımızın akıyla çıktık. Başakşehir maçından da alnımızın akıyla çıkacağız" dedi.

Süper ligin bu sezon çok zorlu geçtiğini ifade eden Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Okan Buruk, "Ligde henüz şu takım düşer diyebileceğimiz takım yok. Her takım her takımı yenebiliyor. Üst tarafta da zor maçlar olacak. İşin kötü tarafı şampiyonluğa giden ekipler hep bizimle oynayacak. Hem bizim açımızdan hem de rakiplerimiz açısından bu maçlar zor geçecek. Ama takım olarak bu zorlukları geçecek güçte bir takımız" dedi.

Son haftalarda her maçın öneminin büyük olduğunu ifade eden Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Okan Buruk, "Ligde kıyasıya bir mücadele var. Bu mücadelenin içinde biz de varız. Beklenmedik sonuçlar da geçmişte aldık. Ama hatalarımızdan dersler çıkarttık. Aynı hataları yapıp beklenmedik sonuçlar alacağımıza inanmıyorum. Birçok maçta düzine sayısınca pozisyona girdik. Ama hepsini gole çeviremiyoruz. Oyuncularımızla konuştuk. Maçlara daha çok konsantre olmalarını istedim. Yakaladığımız pozisyonları daha dikkatli kullanacaklarına inancım tam" dedi.

Hafta sonu oynayacakları Başakşehir maçını kazanmaları halinde ilk 5 arasına girme şanslarının artacağını kaydeden Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Okan Buruk, "Ligin tepesinde kıyasıya bir şampiyonluk yarışı var. Bu yarışta olanlar bizimle de oynayacaklar. Şampiyonluğu biz belirleyebiliriz diyebilirim. Kalan altı maçtan galibiyetle ayrılırsak ilk beşten daha fazlası olur. Ben oyuncularıma bu konuda güveniyorum. Her maçımıza galibiyet için çıkacağız" dedi.

Editör: TE Bilisim