Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Okan Buruk milli arayı iyi değerlendireceklerini belirterek, "Devre arasında sekiz oyuncu aldık. Bu oyuncuları devre arası kampına yetiştiremedik. Ama bize hazır geldiler hepsi şu an oynuyor. Ama hem bu oyuncuları hem de diğer oyuncuları daha iyi adapte olmalarını ve kafalarının sorunsuz olmaları için Antalya Belek' te 10 günlük kamp yapmayı uygun gördük. Yönetimde bu teklifimi kabul etti. Milli arayı iyi değerlendireceğiz" dedi.

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Okan Buruk zaten istim üzerinde olduklarını kaydederek, "ilk yarıyı 18 sırada tamamlamıştık. İkinci yarıya mükemmel başladık. İlk sekiz hafta 6 galibiyet 1 beraberlik ve bir yenilgi aldık. Şu an 8. Sıradayız. Hedefimiz ligi ilk beş içinde bitirmektir. Kalan 7 final maçımız var. Bu maçlardan en az 15-17 puan toplamayı planlıyoruz. Bu puanları toplarsak hedefimizi rahat yakalarız" dedi.

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Okan Buruk, gelecekle ilgili umutlu olduklarını kaydederek, "Çaykur Rizespor büyük bir camiadır. Bu camianın takımı bundan sonra asansör takım olmayacak. Yılsonuyla ilgili konuşmak erken olsa da yeni yılın planını yönetimimizle beraber yapıyoruz. Seneye kafaya oynayacak bir takım olacağız. Bu takımda kiralık oynayan oyuncuların kalmasını yönetimden istedim. Eğer yönetimimiz bu oyuncuları tutarsa 1-2 takviye ile bu takım kafaya oynar" dedi.

Editör: TE Bilisim