Kardeşi Hasan Aksu 14.12.1994 tarihinde Tunceli Nazimiye ilçesi Yılanlı mevkiinde çıkan çatışmada şehit olan Kemal Aksu, terör örgütleriyle hareket edenleri asla unutmayacağını ifade etti.

Rize' de şehit Aileleri Derneği Başkanlığını da yürüten Kemal Aksu, devletin bekasına, devletin bütünlüğüne zarar veren kişilerin toplum nezninde yok sayılması gerektiğini söyleyerek. " Terör örgütleriyle anılan, terör örgütlerini destekleyici açıklamalar yapan, terör örgütlerinin güdümünde olan partilerle beraber hareket eden her kim olursa olsun şehit aileleri olarak karşısında oluruz Asla hakkımızı onlara helal etmeyiz ve bunları asla unutmayız" dedi.

Aksu açıklamasında, "Bu terör örgütleri temsilcileri olanlarla herhangi bir bağı olan, bu terör örgütlerini içinde barındıran kim olursa olsun, fark etmez karşılarında oluruz. Bunlara hiçbir zaman ilişki kurmayız. Şehit aileleri olarak vatanımızın ve milletimizin bölünmez bütünlüğü için mücadele eden ve bu mücadeleyi destekleyen, onlarla hareket eden partilere minnet borcumuz var" dedi.

Kardeşinin bu vatan için canını verdiğini kaydeden Kemal Aksu, "Kardeşim bu vatan için can verirken birilerinin terör örgütleriyle hareket etmesi için canını ortaya koymadı. Terör örgütleriyle hareket edene seçimde bu millet hesabını sorar" dedi.

Editör: TE Bilisim