MAÇ BİTTİ! Rizespor, Konyaspor'u deplasmanda 2-0 mağlup etti.
92' OFSAYT! Çaykur Rizespor'da Boldrin, savunmanın arkasına sarktı ve topu ağlarla buluşturdu ancak pozisyonun sonunda ofsayt bayrağı kalktı.
91' SERKAN! Ceza sahası önünde şut şansı yakalayan Boldrin çok sert vurdu ama Serkan son anda uzandı.
90' Karşılaşmanın sonuna en az 4 dakika ilave edildi.
89'SubstitutionÇaykur Rizespor'da Nakoulma, 88. dakikada Samudio'nun yerine oyuna dahil oldu.
86' Çaykur Rizespor'da sırtına yakın mesafeden top gelen Musa, kendini yere bıraktı.
84' AZ FARKLA! Konyaspor baskısnı arttırdı! Awaziem'den sıyrılan Hurtado, ceza sahasına girerken şutunu çekti ancak topa az farkla dışarı çıktı.
82' AZ FARKLA! Konyaspor gole çok yaklaştı! Hurtado'nun tek topunda şut şansı yakalayan Jahovic, sol ayağıyla sert vurdu ancak top az farkla dışarı çıktı.
81' Oyunun sertlik dozu bu dakikalarda arttı.
77' Konyaspor, kalan dakiakaları 10 kişi tamamlayacak.
76'SubstitutionÇaykur Rizespor'da Aatif, yerini Umar Aminu'ya bıraktı.
76' KIRMIZI KART! Konyaspor'da Skubic, Awaziem'e yaptığı sert müdahalenin ardından direkt kırmızı kartla oyun dışında kaldı ve takımını 10 kişi bıraktı.
76' KIRMIZI KART!
74' Konyaspor karşısında 2-0 önde bulunan Çaykur Rizespor., 51'le topa sahip oluyor.
69' Çaykur Rizespor, Konyaspor'un üst üste ataklar bulduğu bu dakikalarda durumu 2-0'a getirdi.
68'GoalGOL! SAMUDIO ATTI, ÇAYKUR RİZESPOR FARKI 2'YE ÇIKARDI! Hurtado'ya yapılan baskı sonuç verdi ve Aatif'ın ara pasında Muriqi topla buluştu. Muriqi'in pasında ceza sahasına giren Samudio, düzgün bir vuruşla topu ağlarla buluşturdu.
68'AssistAsist Vedat Muriqi
67' GOL! SAMUDIO!
65' Skubic'in sağ kanattan penaltı noktası üzerine yaptığı ortada kaleci Gökhan sektirmeden topun sahibi oldu.
63' SON ANDA GÖKHAN! Sağ kanattan Skubic'in yaptığı ortaya Hurtado çok iyi yükseldi. Hurtado'nun kafa vuruşunu Gökhan Akkan son anda kornere çeldi.
62' Ev sahibi Konyaspor, tüm hatlarıyla rakip yarı sahaya yerleşti.
61' DİREKTEN DÖNDÜ! KONYASPOR GOLE ÇOK YAKLAŞTI! Orta sahada boşluk bulan ve ceza sahası önüne kadar gelen Milosevic, yerden sert vurdu ancak herkesin bakışları arasında top direkten döndü.
61'SubstitutionÇaykur Rizespor'da Abdullah Durak, yerini Moroziuk'a bıraktı.
59'SubstitutionKonyaspor'da Hurtado, Mücahit Can'ın yerine oyuna dahil oldu.
57' Konyaspor'da da Çaykur Rizespor'da da oyuncu değişikliği hazırlıkları var.
55' Musa Çağıran, tedavisinin ardından oyuna dahil oldu.
54' SAVUNMADAN DÖNDÜ! Rizespor'da Aatif, ceza sahasının önünde şut şansı yakaladı ancak Volkan Fındıklı topla kalenin arasına girdi ve tehlikeyi savuşturdu.
53' Musa Çağıran, Ömer Ali'nin müdahalesiyle yerde kaldı ve ayağa kalkamadı. Omzunda bir problem oluşan Rizesporlu orta sahaya buz tedavisi uygulanıyor.
52' Rizespor'da Abdullah, hakeme itirazları sebebiyle sarı kartla cezalandırıldı.
50' SON ANDA GÖKHAN! Konyaspor gole çok yaklaştı! Jahovic'in pasında ceza sahasının önünde bomboş kalan Ömer Ali, sert vurdu ancak Gökhan'ın müdahalesiyle top dışarı çıktı.
48' Ömer Ali'nin kullandığı köşe vuruşunda Jahovic ön direkte kafa vuruşunu yaptı ancak top doğrudan dışarı çıktı.
47' Jonssson, Awaziem ile bire birde kaldı ancak meşin yuvarlak kornere çıktı. Konyaspor baskısını arttırarak devam ettiriyor.
47' Konyaspor'da Volkan Fındıklı, Samudio'nun tehlikeli hareketiyle yerde kaldı. Konyaspor, Zuta ile serbest vuruş kullanacak.
46' Konyaspor, karşılaşmanın ikinci yarısına önde baskıyla başladı.
45'SubstitutionKonyaspor'da Adis Jahovic, ikinci yarının başında Amir Hadziahmetovic'in yerine oyuna dahil oldu.
45' İkinci yarı başladı!
İY Karşılaşmanın ilk yarısı, Rizespor'un 1-0'lık üstünlüğüyle sona erdi.
45' İlk yarının sonuna en az 1 dakika ilave edildi.
44' Çaykur Rizespor'da Musa Çağıran, kaleyi tam karşıdan gören bir noktada yerde kaldı. Rizespor, uzak bir mesafeden serbest vuruş kullanacak.
43' Gökhan Akkan'ın kale vuruşunu geciktirmesi Konyaspor tribünlerinin tepkisini çekti.
41' Boldrin'in pasında ceza sahasında topla buluşan Aatif, mükemmel döndü ancak Uğur'un müdahalesiyle top kornere çıktı.
41' Çaykur Rizespor, Konyaspor yarı alanına yerleşti. Konuk ekip, yan paslarla boşluk arıyor.
38' Ömer Ali'nin ortasını karşılayan isim Azubuike oldu.
38' Konyaspor'da Jonsson, Musa'nın müdahalesiyle ceza sahasına yakın bir noktada yerde kaldı. Ömer Ali Şahiner serbest vuruşu kullanacak.
35' SKUBIC'TEN KIRİTİK DOKUNUŞ! Aatif'in baskıyla kazandığı topta Muriqi kale ağzında golle burun buruna geldi ancak Skubic kritik bir müdahaleyle topu uzaklaştırdı.
34' AWAZIEM! Rizespor'un kullandığı köşe vuruşunda kafalardan seken top, penaltı noktasında bomboş kalan Awaziem'i buldu. Rizesporlu futbolcunun kafa vuruşu dışarı çıktı.
33' SON ANDA SAVUNMA! Konyaspor'da Jonsson, sağ kanatta topla buluştu. Jonsson'un kale ağzına sert ortasını Rizespor savunması son anda çıkardı.
32' Konyaspor tüm hatlarıyla Çaykur Rizespor yarı sahasına yerleşti.
31' Konyaspor maçın başındaki tutukluğunu üstünden attı ve rakibi karşısında üst üste ataklar bulmaya başladı.
30' İYİ KONTROL GELMEDİ! Konyaspor'un hızlı hücumunda ceza sahası önünde bomboş durumda kalan Mücahit Can, zemine takıldı ve şut şansını tepti.
28' Vedat Muriqi, Filipovic'e yaptığı baskıyla yine topun sahibi oldu ancak sonrasında araya girmeyi başardı.
26' SON ANDA SAVUNMA! Konyaspor gole çok yaklaştı! Ev sahibi ilk ke bu kadar organize geldi. Üst üste paslaşmaların ardından ekstra pasla topla buluşan Zuta, çok sert bir şut çıkardı ancak savunma son anda müdahale etti.
24' DOKUNAMADI! Savunma arkasına sarkan Boldrin, kale ağzındaki Muriqi'e çevirdi ancak golcü futbolcu topa dokunamadı.
23' Çaykur Rizespor, Konyaspor'un baskısına rağmen ikinci bölgede istediği paslaşmaları yapabiliyor.
22' DİREĞİN DİBİNDEN DIŞARIYA! Rizespor'da ceza sahası önünde seken top öünde bulan Melnjak, çok sert vurdu ancak top direğin dibinden dışarıya çıktı.
20' KALECİYLE KARŞI KARŞIYA! Jonsson'un pasında kaleciyle karşı karşıya kalan Ömer Ali, şutunda isabeti sağlayamadı. Hakem pozisyonun sonunda ofsayt bayrağını kaldırdı.
19' Maçta şu ana kadar tek bir şut oldu. Çaykur Rizespor'un 2. dakikada bulduğu bu şut, golle sonuçlandı.
18' Cüneyt Çakır, Samudio ile Milosevic arasındaki ikili mücadelenin ardından düdüğünü çaldı. Konuk ekip, ceza sahası sol çaprazından serbest vuruş kullanacak.
17' Maçta kartlar üst üste geliyor! Konyaspor'da Volkan Fındıklı, Azubuike'yi üst üste formasından, omzundan çektiği için sarı kartla cezalandırıldı.
16' Rizespor'da Musa Çağıran, Jonsson'un ayağına bastığı için sarı kartla cezalandırıldı.
14' Karşılaşmaya adeta 1-0 önde başlayan Rizespor, 54'le topa sahip oluyor.
13' Samudio, ayağının dışıyla Vedat Muriqi'yi savunmanın arkasına sarkıtmak istedi ancak kalesini terk eden Serkan topun sahibi oldu.
11' Bu paslar sonuç verdi. Johsonn, ceza sahasına sarktı ve orta şansı yakaladı. Jonsson'un penaltı noktasına sert ortasını Azubuike karşıladı.
10' Konyaspor, rakip yarı sahada maçın başından bu yana ilk kez üst üste bu kadar orta şansı yakaladı.
10' Musa Çağıran sol taraftaki boluğu gördü. Ceza sahasına yapılan ortayı ön direkte Uğur Demirok karşıladı. Rizespor atağı devam edecek.
7' Vedat Muriqi ile Uğur arasındaki ikili mücadelenin ardından Rizesporlu futbolcular faul bekledi ancak oyun devam etti.
6' Çaykur Rizespor'da sağ kanatta topla buluşan Samudio, Muriqi ile ver-kaça girmek istedi ancak Uğur Demirok araya girdi.
6' Çaykur Rizespor'da sağ kanatta topla buluşan Samudio, Muriqi ile ver-kaça girmek istedi ancak Uğur Demirok araya girdi.
4' İki takım da bu dakikalarda üst üste top kayıpları yapıyor.
2' Konyaspor, Süper Lig'de 6 haftadır kazanamıyor.
2'GoalGOL! MAÇ ADETA GOLLE BAŞLADI! Vedat Muriqi, Filipovic'e yaptığı baskıyla topu önünde buldu ve kaleci Serkan'la karşı karşıya kaldı. Muriqi'in sert vuruşunda top ağlarla buluştu ve Rizespor 1-0 öne geçti.
1' GOL! RİZESPOR MAÇA GOLLE BAŞLADI!
Editör: TE Bilisim