İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü tarafından desteklenen, Rize Valiliği ve Rize Milli Eğitim Müdürlüğü İş birliği ile Sigara ve Uyuşturucularla Mücadele Derneği tarafından yürütülmekte olan "SEVGİ DİLİ" Projesi kapsamında Rize Fatma-Nuri Erkan Bilim ve Sanat Merkezi'inde eğitim gören öğrenciler ve öğretmenleri tarafından "SEVGİ DİLİ İLE BAĞIMLILIKLA MÜCADELE" gösterisi sergilendi.

Kurum Öğretmenleri Dr. Ebru ÖNER, Bircan BEKTAŞ, Deniz KÖSE, Fatih ÖZCAN ve Öğrencileri tarafından hazırlanan gösteri Skeçler, şiirler ve şarkılarla hayat buldu.

Gösteride sahne alan minik öğrencilerin heyecan ve mutlulukları gözlerden kaçmazken izleyicilerden de bütük takdir ve beğeni topladı.

Güncel53 Mühabirine konuşan Öğretmen Dr. Ebru ÖNER; Bu proje ile Aile ve okulda iletişim ve sevgi çemberinin arttırılmasını, Çocuklarımızın sorumluluk duygularını ve özgüvenlerini arttırılarak kişilik ve kimlik bulmasını, Ailesine ve ülkesine aidiyet duygusunun geliştirilerek yuvalara sağlık, huzur, birlik, beraberliğin kazandırılmasını ve toplumun milli, manevi değerlerinin güçlenmesini amaçlıyoruz. Tüm bu gelişim ve manevi duyguları çocuklarımıza aşılarken zararlı maddelerle ve bağımlılıkla olan mücadelenin "sevgi dili" ile yapılmasını hedefliyoruz.''dedi.

Editör: TE Bilisim