Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında Çaykur Rizespor Medipol Başakşehir'e konuk oldu.

Kıran kırana geçen mücadelede kazanan olmadı. Karşılaşma 1-1 sona erdi.

Karşılaşmanın büyük bölümünü 1-0 önde götüren fakat 90+4 de VAR'dan gelen penaltı kararı ile yıkılan Çaykur Rizespor'da akıllara Göztepe ve Beşiktaş maçlarındaki hakem hataları ve yapılmayan VAR'incelemeleri geldi.

Maç öncesi 37 puan ile ligde 8. sırada bulunan Çarkur Rizespor bu skor ile beraber puanını 38'e çıkartarak ligi 5. bitirme şansını devam ettirmiş oldu.

Yeşil-Mavili ekip böylelikle hafta arasında Çaykur Rizesporlu yöneticilerin sürekli dile getirdikleri ligi 5. bitirme ve avrupa kupalarına gitme arzularının önündeki en zor karşılaşmalardan birini de şanssız şekilde 1 puan ile geçmiş oldu.

İkinci Yarının Flash Ekibi Çaykur Rizespor

Spor Toto Süper Lig'in ilk yarısında çıkmış olduğu 17 karşılaşmadan 1 Galibiyet, 9 Beraberlik ve 7 Malubiyet alan ve yanlızca 12 puan toplayabilen Çaykur Rizespor, ikici yarısına yapmış olduğu transferler ile adeta evrim geçirdi.

Üst üste galibiyetler alan Çaykur Rizespor, ikinci yarıda çıkmış olduğun 12 karşılaşmadan 8 Galibiyet, 2 Beraberlik ve 2 Malubiyet ile 26 puan çıkartmayı başardı.

Rize Taraftarından Yoğun İlgi

Medipol Başakşehir ile Çaykur Rizespor arasında oynanan karşılaşmada konuk ekibin taraftarları kendilerine ayrılan yeri büyük ölçüde doldurdu.

Karadeniz ekibinin taraftarları maç öncesinde yaptıkları tezahüratlarla takımlarına destek verdi.

Editör: TE Bilisim