Genç MÜSİAD üyelerinin katılımıyla MÜSİAD Konferans Salonu'nda yapılan 'Tecrübe Paylaşım Toplantısı'nın açılış konuşmasını yapan MÜSİAD Rize Gençlik Kurulu Başkanı Emre Soykan, "İş dünyası ve sivil toplum kuruluşlarında duayen isimlerle yaptığımız tecrübe paylaşım toplantıları ile üyelerimize yeni ufuklar açmayı, onların iş ve sosyal yaşamlarında başarılı olmalarını sağlamayı amaçlıyoruz. Bu tür programların bizim açımızdan önemi büyük. Bu programımızda da Rize iş dünyasının yakından tanıdığı MÜSİAD Rize Şubemizin dört yıl başkanlık görevini yürütmüş Cem Temizel ağabeyimizin tecrübelerinden istifade etmek istedik" dedi.

Yaklaşık üç saat süren toplantıda, MÜSİAD'da 3. Dönem Şube Başkanı olarak görev yapan, Rize'deki çeşitli STK'larında yöneticilik ve farklı görevleri bulunan, halen Rize Ticaret ve Sanayi Odasının Başkan Yardımcısı görevini yürüten Temizel sivil toplum ve ticaret hayatındaki tecrübelerini Genç MÜSİAD'lılarla paylaştı.

Program sonunda Genç MÜSİAD Rize Başkanı Emre Soykan tarafından, MÜSİAD Rize 3. Dönem Başkanı Cem Temizel'e ismi yazılı olduğu ÇAYKUR RİZESPOR forması hediye edildi.

Editör: TE Bilisim