Spor Toto Süper Lig 26. Hafta Mücadelesinde Çaykur Rizespor, Konyaspor'a Konuk Oldu.

Kıran kırana geçen mücadeleden Çaykur Rizespor Vedat Muriqi'nin henüz 2. dakikada ve Samudio'nun 68. dakikada attığı goller ile 2-0 galip ayrıldı.

Henüz 2. dakikada Vedat Muriqi, Filipovic'e yaptığı baskıyla topu önünde buldu ve kaleci Serkan'la karşı karşıya kaldı. Muriqi'in sert vuruşunda top ağlarla buluştu ve Rizespor 1-0 öne geçti.

68. dakikada Hurtado'ya yapılan baskı sonuç verdi ve Aatif'ın ara pasında Muriqi topla buluştu. Muriqi'in pasında ceza sahasına giren Samudio, düzgün bir vuruşla topu ağlarla buluşturdu.

Karşılaşmada başka gol olmayınca Atmacalar 3 puanın sahibi oldu.

Fırtına Devam Ediyor

Devre arasında yaptığı flaş trasferler ile ikinci yarıya fırtına gibi başlayan Çaykur Rizespor çıktığı 8. lig maçından 6 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 malubiyet alarak bütün otoriteleri şaşkına çevirdi.

İlk hafta Kasımpaşayı 1-0 malup ederek şeytanın bacağını kıran yeşil mavili ekip kendi sahasında Akhisarspor'u da 3-1 gibi farklı skor ile mağlup etti. Erzurum BB deplasmanında da taraftarının müthiş desteği ile üç puan çıkarmayı başardı. Sonraki hafta evinde Antayaspor'u konuk eden Yeşil Mavililer şansız şekilde 1 puan ile yetindi. Devamında Bursaspor'u 2-0 ve Malatyaspor'u 3-0 gibi net skorlar ile geçmeyi başaran Atmacalar 24. hafta müsabakasında Fenerbahçe'ye konuk oldu bu karşılaşmada'da muhteşem futbolunu ortaya koyan ekip bariz hakem hataları ile 3 puanı rakibine teslim etti. Bu maçın acısını ligin 25. haftasında Karserispor'dan çıkartan Çaykur Rizespor, rakibinin üstüne adeta gol olup yağdı ve 3 puanı 3 golle elde etti.

Son olarak bugün deplasmanda Konyaspor'u da 2-0 mağlup ederek 3 puanı kapan Atmacalar, böylelikle ligdeki puanını 34'e yükseltti.

Editör: TE Bilisim