14 Mart Tıp Bayramı kapsamında Ankara'da düzenlenen Yılın Hekimi Ödül Töreninde; İl Sağlık Müdürümüz Dr. Mustafa Tepe ile İlimiz adına yılın hekimi seçilen Uzm. Dr. Filiz Erdemli ve Aile Hekimi Dr. Selda Kakşi belgelerini Sağlık Bakanımız Dr. Fahrettin Koca'nın elinden aldılar.

Bu kapsamda Rize Devlet Hastanesi görev yapan Kadın Doğum ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Filiz Erdemli ile Ardeşen İlçe Sağlık Müdürlüğüne bağlı Ardeşen 3 Nolu Ali Sağlığı Merkezinde görev yapan Aile Hekimi Dr. Selda Kakşi yılın hekimleri seçildi.

Rize Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Tepe, yaptığı açıklamada, "Bölgemizin ve sağlık camiasının takdirini kazanmış olan doktorlarımız, tüm hekimlerimizin aynası konumundadır. Ödül alan arkadaşlarımız da bu değerli hekimlerimizin birer örnekleridir" dedi.

Tepe, "İlimiz geneli gerek hastane öncesi 1. Basamak sağlık hizmetlerinde, gerekse 2. ve 3. basamak hastanelerde verilen sağlık hizmetinin sunumunda, üstün mesleki, tecrübe ve bu birikimlerini hastalarını tedavi etmek yönünde en üst seviyede kullanan, bu uğurda hiç yılmadan, geceli gündüzlü büyük azim ve kararlılıkla üstü gayret sarf eden birçok değerli hekimlerimiz olduğunu belirtti.

Tepe, "Tüm halkımızı bizlere fedakarca hizmet eden başta hekimlerimiz olmak üzere tüm sağlık çalışanlarımıza sahip çıkmaya davet ediyorum. Çünkü ilimizden memnun kalıp, buradan ayrılmayıp hizmete devam eden her hekim Rize için en büyük kazançlardan biridir." diye konuştu.

Editör: TE Bilisim