Ak Parti İkizdere belediye Başkan adayı Ali Fuat Yıldırım 31 Mart seçimleri öncesi yapacağı hizmetleri gazetemize anlattı. Yıldırım açıklamasında, " İkizdere' nin tanıtımında etkili olan, çeşitli sosyal ve kültürel etkinliklerin yapıldığı, yayla şenliklerini destekleyerek ilçemizin turizm odağı haline gelmesini sağlayacağım" dedi.

AK Parti İkizdere Belediye Başkan adayı Ali Fuat Yıldırım, "mahalle sorunlarını, sıkıntılarını muhtarlarımız ile yapacağımız aylık toplantılar ile hızlı bir şekilde belirleyip, kısa süre içerisinde sorunları çözüme kavuşturup, vatandaşımızla huzur ve refah içerisinde yaşayabileceğimiz ilçemizi inşa edeceğiz" dedi.

Yıldırım, "Görünümüyle, sosyal alanlarıyla huzur içinde yaşayacağımız ilçemizde kalkınmanın temsilcisi olan esnafımızın dertleriyle hemhal olup, ilçemizin kalkınması için, ne zaman nasıl adımlar atmamız gerektiğine birlikte karar verip, ilçemizin bütün potansiyellerini kullanıp, ekonomik alanda ilçemiz refah seviyesini esnafımızla istişare ederek artıracağız. Aradeniz ile Doğu Anadolu arasında geçiş kapısı olan ilçemiz, hanım kardeşlerimizi istihdam edeceğimiz, hazırlayacakları yöresel yemekleri yerli halkımızın ve ilçemize gelen misafirlerimizle buluşturacağımız, çocuklarımızla güven içinde coşkuyla eğlenebileceği, ziyaretçilerin ilk durak noktası olacak sosyal tesisler inşa edeceğiz" dedi.

AK Parti İkizdere Belediye başkan Adayı Ali Fuat Yıldırım, " vatandaşlarımız için sabah ve akşam yürüyüşlerini dinleyici dere sesi ile yapacağı, günün her vaktinde dinlenme alanları içerisinde, spor aletlerinden yararlanacağımız, dostluk muhabbetlerimize kamelyalarda devam edeceğimiz, doğa ile iç içe, eğlenceli sağlıklı yaşam yolları inşa edeceğiz. ,ilçemizin çeşitli yerlerinde çocuklarımızın güvenle gönüllerince oyun oynayabileceği oyun alanları inşa edeceğiz. Belediyemize bağlı mahallelerimizin stabilize yollarını, gerekli menfezler ile ıslah edip, beş yıl içinde beton yollar yapacağız. Deremizi ilçemize yakışır şekilde temizleyip bentler, göletler yapay şelale oluşturup, balıkların yaşam alanlarını da modernize ederek derelerimizin ıslahını sağlayacağım. Projesi DOKAP tarafından onaylanmış olan cephe yenileme işinin takıbını yapıp, binalarımızı asıl kimliğine kavuşturacağım. Tamamlanacak bu proje ile binaların yalıtımları yapılıp, hane halkının enerji tasarrufu yapmasını sağlayacağım" dedi.

Editör: TE Bilisim