Çaykur Rizespor'un Takım kaptanı Ali Çamdalı Antalya kampı sırasında açıklamalar yaptı ilk Çamdalı "Özellikle ilk yarıda çok şansızdık. İstediğimiz sayı da gol de atamadık. Üzgünüm çünkü bütün oyuncular elinden geleni yapıyorlar. Hocamız çok iyi bir insan, o da elinden geleni yapıyor. O yüzden onlar için çok üzülüyorum" diye konuştu.

Teknik Direktör İbrahim Üzülmez 'in yerine gelen Okan Buruk ile ne değiştiğinin sorulması üzerine Kaptan Ali Çamdalı, "İkisi de genç, çok büyük takımlarda oynamış, büyük futbolculuk kariyeri olan antrenörler. Şu anki durumumuzu konuşmak gerekirse, Okan Buruk ile beraber yeni oyun sitiline geçtik. Türkiye'de bence geriden oyun kuran en iyi takımız diyebilirim. Her ne kadar sonuç elde edemesek de bunu en iyi yapmaya çalışan takımlardan biriyiz en azından. İbrahim Üzülmez ile de sonuçlar elde edebilirdik. Onun da farklı futbol anlayışı vardı. Onunla da şanssız dönemler geçirdik. İkisinin de farklı stilleri var" diye cevap verdi.

Rizespor'a gelmeden iki üç takımdan teklif aldığını kaydeden Kaptan Ali Çamdalı, "Rizespor' un teklifi bana cazip geldi. Hedefleri, projeleri olan bir takım olduğu için Çaykur Rizespor' u tercih ettim. Sezon başında hiç ligde son sırada olabileceğimizi tahmin etmezdim. Ama bu takımı buraya biz getirdik. Buradan da biz kurtaracağız. Antalya' da çok güzel bir kamp geçiriyoruz. Tam anlamıyla lige hazır olacağımıza inanıyorum. Kafadan 2-3 maç aldık mı arkası gelecek" dedi

Kaptan Ali Çamdalı son olarak Rizespor taraftarına seslenerek, "Yeşil ve maviye gönül vermiş kişilere şunu söyleyebilirim; Bizimle kalın, bize güvenmeye ve inanmaya devam edin. Biz size güveniyoruz. İkinci yarının ilk maçıyla birlikte arkamızda olsunlar. Taraftarımızın yüzünü kara çıkartmayacağız" dedi.

Editör: TE Bilisim