Ardeşen'de yeni doğum yapan ve sokaklarda yaşam süren anne köpek sekiz yavrusuyla belediyeye sığındı. Kış ayında havalarında iyice soğumasından dolayı barınacak yer arayan anne köpek sekiz yavrusuyla birlikte Ardeşen Belediyesine sığındı.Belediye başkanımız Hakan GÜLTEKİN talimatı üzerine Anne köpek ve sekiz yavrusu ile birlikte Belediye binasının bodrum katında sıcak bir yuva kuruldu ve yiyecek temini yapıldı.

Ardeşen Belediyesi bu gibi örnek çalışmalara geçmişte de imza atmış bir belediye. Başkan Hakan Gültekin sokak hayvanlarına karşı başlattığı bir çalışmada ilçe genelinde belli noktalara kedi ve köpekler için yemlik ve sulukları monte ettirerek sokak hayvanlarının düzenli şekilde beslenmeleri adına da yem dağılımı yaptırmakta idi.

Bugün ise çok daha farklı bir manzara ile karşı karşıyayız. Soğuk kış günlerinde dünyaya getirdiği sekiz yavrusu ile sokakta yaşam mücadelesi veren bir anne köpeğe Ardeşen Belediyesi sıcak bir yuva oldu.

Bu örnek davranıştan ötürü biz Gazeteciler olarak başta Belediye Başkanı Hakan Gültekin beyi ve yardım sever Belediye çalışanlarına teşekkür edip kendilerini canı gönülden kutluyoruz.

Editör: TE Bilisim