Rize Valisi Kemal Çeber, kurum ziyaretleri kapsamında Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünü ziyaret ederek şubelerde incelemelerde bulundu ve ardından İl Müdürü Hasan Bebek'ten kurumun sahip olduğu kaynaklar, yatırım çalışmaları, hali hazırda yürütülen çalışma ve projeler hakkında brifing aldı.

Vali Çeber, toplantının sonunda yaptığı açıklamada; Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından yürütülen hizmetler, devam eden inşaat çalışmaları ve imar barışı kapsamında yapılan iş ve işlemler başta olmak üzere, kentsel dönüşüm, kamuya ait yatırım projeleri, çevresel denetimler ve personel durumu hakkında detaylı bilgiler aldığını ifade etti.

Çevre Şehircilik İl Müdürlüğünün yeni hizmet binasının da yakında tamamlanacağını belirten Vali Çeber, "İl Müdürlüğümüzün yeni hizmet binasının tamamlanmasıyla, hemşehrilerimize daha rahat ve nezih bir fiziki ortamda hizmet vermeye başlayacağız" dedi ve yürütülen özverili çalışmalardan dolayı İl Müdürü Hasan Bebek nezdinde bütün personele teşekkür etti. Rize Haberleri

Editör: TE Bilisim