Rize Valisi Kemal Çeber, çeşitli incelemelerde bulunmak amacıyla Hemşin İlçesini ziyaret etti. Ziyaret esnasında İlçe Kaymakamı Bayram Sağır, Belediye Başkanı Halim Kazım Bekar ve ilçe protokolü tarafından karşılanan Vali Çeber, daha sonra İlçe Kaymakamı Bayram Sağır'dan brifing aldı.


Vali Yardımcısı Abdullah Şen, İl Jandarma Komutanı Albay Hakan Dedebağı, İl Emniyet Müdürü Altuğ Verdi ve İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili Salih Kurtuluş'un da eşlik ettiği ziyaret programında Vali Çeber, sırasıyla İlçe Jandarma Komutanlığını, İlçe Emniyet Amirliğini ve Belediye Başkanlığını ziyaret ederek yetkililerden bilgiler aldı.


Belediye Başkanlığını ziyareti esnasında, Başkan Bekar; 'Hemşin Kentsel Dönüşüm Projesi' hakkında Vali Çeber'e bilgiler verdi.


Hemşin Kentsel Dönüşüm Projesinin iyi hazırlanmış bir proje olduğunu belirten Vali Çeber, "Rize coğrafi açıdan zor bir ilimiz. Bizler, kamunun imkanlarını en olumlu şekilde kullanarak, ilgili tüm kurumlar omuz omuza vererek, dayanışma içerisinde vatandaşımıza en iyi hizmeti sunmanın gayreti içerisinde olacağız" dedi.


Hemşin merkezindeki yapay gölde de incelemelerde bulunan Vali Çeber ve beraberindekiler daha sonra Pazar İlçesinde incelemelerde bulunmak üzere Hemşin'den ayrıldılar.

Editör: TE Bilisim