Yazıcı, 31 Mart yerel seçim çalışmaları için geldiği Rize'de Hemşin ve Pazar ilçelerinde hemşerileriyle bir araya gelerek yerel seçimler için AK Parti'nin adaylarına destek istedi.

Yazıcı, ziyaretlerinde vatandaşlarla sohbet etti, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla çiçek dağıttı.

Hemşin ilçesindeki ziyaretleri sonrasında Pazar ilçesine geçen Yazıcı, ilçe meydanında vatandaşlarla bir araya geldi. Yazıcı, burada yaptığı konuşmada oy kullanacak vatandaşların oy kullanmadan önce iyi düşünmesi gerektiğini ve karar verirken partilerin referanslarına bakılmasının önemli olduğunu ifade etti.

"AK Parti'nin referansı 17 yıllık Türkiye uygulamasıdır"

Yazıcı, insanların geçmişteki çalışmalarının referansları olduğu gibi partilerinde çalışmalarının referanslı olduğunu vurgulayarak, "AK Parti'nin referansı 17 yıllık Türkiye uygulamasıdır. Bu kadar zengin, bu kadar çeşitli, müktesebatı bu kadar fazla başka bir parti yok. Biz sizin önünüze yaptıklarımızı örnek göstererek Türkiye'yi daha ileri taşımak için yeniden yetki istiyoruz. Seçim 5 yıllık icraatın muhasebesini yapmaktır. Seçim 5 yıl yetki vereceğimiz siyasi kadroların vizyonlarını ölçmek, biçmek, tartmak demektir. En temel egemenlik hakkımız olan oy kullanacağız. Oy vermek, sizin adınıza yönetecek kadrolara yetki vermek demek." diye konuştu.

AK Parti siyasetinin merkezinde milletin olduğunu ifade eden Yazıcı, şöyle devam etti, "AK Parti'nin siyasetinin merkezinde millet var. İcraatının merkezinde insan var. Hiç ayrım yapmadan. Pazar söz konusu olunca tamamı, Rize söz konusu olunca tamamı, Türkiye söz konusu olunca 82 milyon insanımızın tamamı bizim hedef kitlemizdir. 'İnsanı yaşat ki devlet yaşasın' anlayışına vurgu yapıyoruz. Biz sizleri hiçbir zaman yanıltmadık. Yapamayacağımız işlerin sözünü vermedik. Aklına geleni söyleyen bir tarzımız yok."

Editör: TE Bilisim