Ekranların sevilen yarışma programlarından 2024 Survivor All Star, yarışmada efsaneleşen isimlerin yer alacağı All Star formatı ile ekrana gelmeye hazırlanıyor. Yavaş yavaş yarışmacı kadrosunun da belli olduğu Survivor All Star’a bir isim daha dahil edildi.

Survivor Türkiye’de daha önce iki defa şampiyon olan Turabi’nn sağlık sorunları nedeniyle yarışmaya katılamayacak olmasını açıkladıktan sonra yerine hangi ismin dahil edileceği merak konusu olmuştu. Acun Ilıcalı ise yeni sürpriz ismi açıkladı.

turabi

SURVİVOR ALL SATAR 2024 NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Survivor All Star heyecanı daha şimdiden herkesi sarmış durumda. Sevilen yarışma programının ne zaman başlayacağı ise henüz netlik kazanmadı. Resmi açıklama gelmese de Ocak ayının ortasında başlayacağına dair beklentiler devam ediyor. Geçmiş yıllarda olduğu gibi Ocak 2024 itibariyle ekrana gelebileceği düşünülüyor. 

2024 SURVİVOR ALL STAR YARIŞMACI KADROSU

Acun Ilıcalı’nın kısa süre önce resmi sosyal medya hesabından yeni yarışmacıyı da duyurmasının ardından Survivor All Star 2024 kadrosu iyice netlik kazandı. Oyuncu Ersin Korkut’un kadroya dahil edildiği açıklandı. Survivor 2020’de sakatlanmasının ardından yarışmadan ayrılan Ersin Korkut, 2024 sezonunda da Survivor’da yer alacak.

Şu ana kadar Survivor All Star’a katılacak isimler arasında ise Doğukan Manço, Nefise Karatay, Merve Aydın, Yiğit Poyraz, Damla CanSercan Yıldırım, Aleyna Kalaycıoğlu, Ogeday Girişken, Nagihan Karadere, Nihat Altınkaya, Seda Ocak, Sahra Işık, Yasin Obuz, Gizem Memiç Özgür Tetik Furkan Kızılay, Ersin Korkut yer alıyor.

ersin korkut

ERSİN KORKUT KİMDİR?

8 Kasım 1977 tarihinde Hakkari’de dünyaya gelen Ersin Korkut, teyzesinin oğlu Yılmaz Erdoğan’ın da desteği ile oyunculuk kariyerine adımını atmıştır. İstanbul’a gelmeden önce taksi şoförlüğü yapmış ve İstanbul’da bir süre pizzacıda çalışmış olan Ersin Korkut, daha sonra Beşiktaş Kültür Merkezi’nde (BKM) Yılmaz Erdoğan’ın desteği ile işe başlamıştır.

Netflix Türkiye’de haftanın en çok izlenen dizileri belli oldu! Zirve yine onlarda… Yıkıp geçtiler! Netflix Türkiye’de haftanın en çok izlenen dizileri belli oldu! Zirve yine onlarda… Yıkıp geçtiler!

Bir Demet Tiyatro, Çok Güzel Hareketler Bunlar, Çocuklar Duymasın, Alemin Kralı, Organize İşler, Kutsal Damacana, Ekşi Elmalar gibi daha pek çok başarılı yapımda rol almıştır. 

Editör: Yüksel KARAKAN