Haber: Oğuz BAL

Spor Toto 1.lig’in iddiaları ekiplerinden Çaykur Rizespor’un başkanı İbrahim Turgut basın açıklamasında bulundu.

Süper Lig’e yükselmek için iddialı takım kurduklarını ifade eden başkan Turgut “Bütün çalışmalarımızı Süper Lige geri dönmek üzerine kurduk sezona başlarken birlik beraberlik içinde olmanın katkısından bahsetmiştik, şimdi görüyoruz ki bu büyük dayanışma bizi daha da güçlü bir konuma getirmiştir. Kalan 5 maçımızı en iyi şekilde değerlendirip 1 yıl aradan sonra yeniden Süper Lige geri döneceğiz.

Biz her zaman kardeşliği, birlik beraberliği ve mütevazi olmayı seçtik. Bu da bize başarının kapılarını açacaktır. 9 haftadır kaybetmeyen bir takımız, devre arası yaptığımız takviyelerle taraftarımıza farklı bir Rizespor izlettiriyoruz, oyun kalitemiz her geçen gün daha iyiye gidiyor, taraftarımızın heyecanını görüyorum onlardan ricam 90 dakika boyunca desteği sürdürmeleridir. İfadelerini kullandı.

''Taraftar Desteğini Bekliyoruz''

Çaykur Rizespor Rizelilerin bir parçası olduğunu ifade eden İbrahim Turgut; ”evet geçen sezon küme düştük ama düştüğümüz yerden yine biz çıkacağız. Bayramın 3. günü stadyumun dolmasını arzu ediyoruz, büyük taraftarımızın desteğiyle zorlu Gençlerbirliği maçından da 3 puan alacağımıza inancımız tamdır. Biz takımımıza güveniyoruz hep birlikte Süper Lig sevinci yaşayacağız!”

Muhabir: GÜNCEL53 - Haber Merkezi